Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

2022-es REYN tervek

  • Folytatjuk az ingyenes REYN Online Akadémiát!

Idén is kora gyerekkorral kapcsolatos témákkal készülünk, és nagyon szeretnénk, ha az igényeitekre tudnánk felfűzni a workshopokat. Kérünk benneteket, hogy töltsétek ki az alábbi igényfelmérést (5 kérdés) február 10-ig és jelezzétek, milyen témában szeretnétek képzéseket? Nagyon fontos, hogy jelezzétek az igényeiteket nekünk, köszönjük előre is

  • 2022-ben is meghirdetjük a REYN díjat!

Másodszor hirdetjük meg a díjat, amivel azokat a roma szakembereket szeretnénk díjazni, akik a szegény/roma/hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkoznak. Célunk ezzel az elismeréssel, hogy hozzájáruljunk a roma szakemberek társadalmi befogadásához, valamint hogy a szélesebb közvéleménnyel is megismertessük azokat a kora gyermekkori roma szakembereket, akik kiemelkedő munkát végeznek a gyermekek körében. Részletek hamarosan!

  • Továbra is keressük a témában aktív szervezeteket 

Céljaink eléréséhez aktív együttműködésre van szükségünk olyan szervezetekkel, akik ugyanebben a témában tevékenykednek. Jelenleg az alábbi szervezetekkel vagyunk kapcsolatban, amenyiben ismertek más olyan szervezeteket, akik ebben a témában dolgoznak, kérjük, hogy jelezzétek nekünk. 

  • Növeljük a tagok számát 100 új REYN taggal

Kérjük, hogy szóljatok kollégáitoknak is, hogy jelentkezzenek tagnak, mert idéntől már csak azok vehetnek részt szakmai programjainkon, akik már legalább 2 hónapja REYN tagok. A tagság ingyenes, és az alábbi linken lehet jelentkezni. (Érdemes magatokat is ellenőrizni, hogy tagok vagytok-e.)