Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

Debrecen! ’Bevezetés a Lépésről lépésre óvodai programba’ akkreditált, 30 órás képzés 

Időpont: 2018. február 9-11.

REYN tagoknak térítésmentes!

Felhívjuk figyelmeteket rég várt akkreditált képzésünkre, melynek címe:  "Bevezetés a Lépésről lépésre óvodai programba". Ez a tréning óvodapedagógusoknak kínálja a méltán népszerű LL módszer elsajátításának lehetőségét.

- A továbbképzés időpontja: 2018. február 9-11 - A képzés helyszíne: Debrecen - A képzést tartja: Kardosné Nagy Mária, okleveles Lépésről Lépésre tréner - A képzési díj összege: REYN tagoknak díjmentes! A REYN tagság feltételeit alább olvashatjátok. - A képzés egyéb költségeit (szállás, ellátás és útiköltség) a résztvevők állják. - Jelentkezés az alábbi linken január 21-ig: LINK

A jelentkezéseket a lapok beérkezése után egy szakmai bizottság bírálja el a szakmai motiváció alapján!

Ma Közép- és Kelet Európa valamint Ázsia 29 országában működnek Lépésről lépésre intézmények, melyek aktív tanulás segítségével teszik alkalmassá a gyerekeket arra, hogy egy demokratikus társadalom hasznos és alkotó tagjaivá váljanak. 

A Lépésről Lépésre módszer lényege, hogy a gyermekek természetesen, önálló tevékenységeiken keresztül, támogató légkörben nevelkednek, így sajátítják el a boldog élethez szükséges gondolkodásmódot és képességeket. Az önállóság, a nyitottság, az együttműködés, a kritikai gondolkodás, a kreativitás és a világ dolgai iránti érdeklődés olyan tulajdonságok, amelyek segítenek megküzdeni a jövő kihívásaival, egyéni és társadalmi szinten egyaránt. További információ ITT.

A program jellemzői

  • Egyéni szükségleteknek megfelelő követelmények és pedagógiai fejlesztés, egyéni fejlődés biztosítása.
  • Projektmódszer: a világ komplexitásának felismerését segítő, felfedezésre építő tanulás, a projektmódszerek használa.
  • Tevékenységközpontok az óvodai térben: gyerekbarát környezet.
  • Szülői partnerség.
  • A pedagógusok folyamatos továbbképzése.
  • Magas szakmai minőség biztosítása.

Kiknek szól a felhívás? A felhívás minden olyan óvodapedagógus REYN tagnak szól, aki munkájában közvetlenül foglalkozik óvodás korú roma kisgyerekkkel. A jelentkezés feltétele: REYN tagság, és a kitöltött online jelentkezési lap. A REYN hálózatba való jelentkezés ingyenes és éves tagdíj sincs. Tagnak jelentkezni a magyar REYN hálózatba az alábbi honlapon keresztül lehet: www.reyn.hu.

Ismerje meg a programot már napi gyakorlatban használók véleményét:

„A játékosság, a rugalmasság jellemzi a programot. A szülők számára nyitott óvoda vagyunk, betekintést nyerhetnek a mindennapjainkban. Figyelembe veszi a gyermekek már meglévő ismereteit, és erre építünk. Az élményszerzések során gyűjtött tapasztalatok témái lehetnek a projekt terveknek a gyermekek érdeklődésének megfelelően.”

„Miért érdemes ezzel a programmal dolgozni?” „A gyerekekkel és családjaikkal való szoros együttműködés miatt, a pedagógus szabadsága miatt a témák feldolgozásának megválasztásában. Mit ad a program: a  gyerekek önállóságát, látványos fejlődését, kreativitását, a szülők pozitív visszajelzését.”

Elérhetőség

A képző ügyfélszolgálatának helye: 1072 Budapest, Rákóczi út 22. IV./24. A képző ügyfélszolgálatának elérhetőségei: 06-1-438-5260; partners@partnershungary.hu

Kérdés esetén, kérem keresse a képzés akkreditációs szervezőjét, György Andreát (gyorgya@partnershungary.hu+3670/9446-196) illetve a képzés szervezőjét, valamint REYN ügyekben László Zsuzsát (laszlozs@partnershungary.hu+36209271987)