Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

Tréning felhívás: 2016. június 29. Konfliktuskezelés a mediáció módszertanával – kora gyermekkorral foglalkozó szakembereknek

Szeretettel meghívjuk a “Konfliktuskezelés a mediáció módszertanával – kora gyermekkorral foglalkozó szakembereknek” c. szakmai tréningre 2016. június 29.-án Budapesten. A képzést Kukity Kriszta, a Partners Hungary Alapítvány  tréner tartja. A 8 órás képzés célja, hogy a roma kisgyermekekkel dolgozó szakemberek  olyan módszereket ismerjenek meg, amelyek a konfliktusok megelőzésére és kezelésére egyaránt használhatóak.

Képzésünk gyakorlatorientált, ezért a kis elméleti blokkokat gyakorlati rész követi majd.

Az alábbi kérdéseket járjuk körbe a mostani képzési napon:

  • hogyan halljuk meg a panasz mögött rejtőző valódi igényeket
  • miként segítsük a konfliktusban lévő feleket a jobb megértés felé
  • miben segít a jó kérdezéstechnika
  • hogyan kell röviden megfogalmazni a lényeget
  • konfliktuskezelő stratégiák – tipológiák

A képzés minden költségét (tandíj, ellátás és részleges útiköltség) a REYN (Romani Early Years Network) magyarországi hálózata és a Partners Hungary Alapítvány állja. A képzés helyszíne Budapest, Kőleves Vendéglő, emeleti különterme, 1075 Budapest, Kazinczy utca 41. A képzés elvégzői oklevelet kapnak.

A felhívás minden olyan REYN tagnak szól, aki munkájában közvetlenül foglalkozik roma kisgyerekkkel (óvódapedagógus, bölcsődei gondozó, védőnő, gyermekorvos, tanító, családgondozó, szociális munkás, stb.). A jelentkezés feltétel a REYN tagság, és a kitöltött jelentkezési lap. A REYN hálózatba való jelentkezés ingyenes és éves tagdíj sincs. Tagnak jelentkezni a magyar REYN hálózatba az alábbi honlapon keresztül lehet: www.reyn.hu.

A jelentkezés határideje: 2016. június 20. A jelentkezési lapot kitöltve  e-mailben kell elküldeni László Zsuzsa REYN kordinátornak: laszlozs@partnershungary.hu

A határidő után beküldött jelentkezési lapokat sajnos nem áll módunkban elfogadni. A képzésre a létszám 15 főben maximalizált, a jelentkezéseket a lapok beérkezése után egy szakmai bizottság bírálja el a jelentkezési sorrend és a szakmai motiváció alapján.

Jelentkezesi-lap