Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

Felhívás: 2016. március 23. EMK Erőszakmentes Kommunikáció tréning.

Szeretettel meghívjuk az “Erőszakmentes Kommunikáció - készségfejlesztés REYN tagoknak” c. szakmai tréningre 2016. március 23.-án Budapesten. A képzést Rambala Éva, a a Nemzetközi Erőszakmentes Kommunikációs Központ által akkreditált tréner tartja. A 8 órás képzés célja, hogy a roma kisgyermekekkel dolgozó szakemberek megismerjék az Erőszakmentes Kommunikáció alapjait, fejlesszék a nyílt, direkt kommunikációjukat, és a tudatos önkifejezést technikáját. Témakörök:

  • Hogyan fejezzem ki a nemtetszésemet őszintén és kritika nélkül, hogy az ne veszekedésre, hanem együttműködésre inspiráljon?
  • Mi rejtőzhet a bántó megjegyzések mögött? Hogyan tudom meglátni az embert bárkiben, függetlenül attól, milyen szörnyűséget tesz, vagy milyen agresszíven kommunikál.
  • Hogyan fogadjam a kritikát úgy, hogy a legtöbbet tanuljam belőle?
  • A szeretet kifejezésének módjai annak érdekében, hogy a másik fél is azt értse, amit szándékozom kommunikálni.

A programon résztvevők saját konfliktusaik békés rendezésére is megoldási javaslatokat kaphatnak a csoportmunka során.

A képzés minden költségét (tandíj, ellátás és részleges útiköltség) a REYN (Romani Early Years Network) magyarországi hálózata és a Partners Hungary Alapítvány állja. A képzés helyszíne Budapest, Kőleves Vendéglő, elefántos különterme, 1075 Budapest, Kazinczy utca 41. A képzés elvégzői oklevelet kapnak.

A felhívás minden olyan REYN tagnak szól, aki munkájában közvetlenül foglalkozik roma kisgyerekkkel (óvódapedagógus, bölcsődei gondozó, védőnő, gyermekorvos, tanító, családgondozó, szociális munkás, stb.). A jelentkezés feltétel a REYN tagság, és a kitöltött jelentkezési lap. A REYN hálózatba való jelentkezés ingyenes és éves tagdíj sincs. Tagnak jelentkezni a magyar REYN hálózatba az alábbi honlapon keresztül lehet: www.reyn.hu.

A jelentkezés határideje: 2016. március 10., 12 óra. A jelentkezési lapot kitöltve  e-mailben kell elküldeni László Zsuzsa REYN kordinátornak: laszlozs@partnershungary.hu

A határidő után beküldött jelentkezési lapokat sajnos nem áll módunkban elfogadni. A képzésre a létszám 15 főben maximalizált, a jelentkezéseket a lapok beérkezése után egy szakmai bizottság bírálja el a jelentkezési sorrend és a szakmai motiváció alapján.

Jeletkezesi-lap