Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

Felhívás: Persona Doll tréning

Szeretettel meghívjuk a nemzetközi REYN két és fél napos Persona Doll szakmai tréningjére, 2014. december 8-10 között Budapesten. A szakmai tréning részletei (a tréning célja, módszertana) a mellékelt dokumentumban találhatók.

A képzés minden költségét (ellátás, útiköltség és szállás) az ISSA (International Step by Step Association) állja.

A felhívás minden olyan REYN tagnak szól, aki kora gyerekkorral (2-7 év) foglalkozó szakember. A REYN hálózatba való jelentkezés ingyenes és éves tagdíj sincs. Tagnak jelentkezni a magyar REYN hálózatba az alábbi honlapon keresztül lehet: www.reyn.hu. Az angolul tudó jelentkezőket kérjük, hogy a nemzetközi REYN hálózatba is jelentkezzenek a http://www.issa.nl/reyn-member/register. Ha bármilyen problémájuk adódik a regisztrációval, kérjük a membership@issa.nl e-mail címre jelezzék.

A csatolt jelentkezési lapot kitöltve legkésőbb november 10-ig e-mailben kell elküldeni Zorica Trikicnek: ztrikic@issa.nl.

A határidő után beküldött jelentkezési lapokat sajnos nem áll módunkban elfogadni.

A tréningen párhuzamosan két csoportban zajlik majd a képzés, az egyik angol, a másik magyar nyelven.

A pályázatokat a REYN és az ISSA szakértői csoportja bírálja el november 12-ig. A beérkezett jelentkezések szakmai tartalma alapján 30 ember vehet részt a tréningen (15 magyarul beszélő és 15 angolul beszélő). Amennyiben a magyar nyelvű csoportba jelentkezik valaki, a jelentkezési lapot magyarul is kitöltheti.

Az eredményeket november 13-ig küldjük ki.

JELENTKEZÉSI LAP

A KÉPZÉS RÉSZLETES bemutatása

Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel!

Zorica Trikic

Senior Program Manager and REYN coordinator

International Step by Step Association (ISSA) 15 years growing as a dynamic learning community

Child Rights Home Hooglandse Kerkgracht 17R, 2312 HS Leiden, The Netherlands Tel: +31 (0) 71 516 12 22 Mobile: +31 (0) 61 594  56 80 ztrikic@issa.nl  

Visit our new website:  www.issa.nl