Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

Felhívás: Szakmai tanulmányút az örkényi Micimackó Gyerekházba

Szeretettel meghívjuk a REYN és a Partners Hungary Alapítvány szakmai intézménylátogatására 2014. december 12.-én. Az szakmai nap célja, hogy a Roma kisgyermekekkel foglalkozó szakembereknek lehetőséget nyújtson a szakmai fejődésre, valamint hálózatépítésre. A szakmai nap ezúttal egy 1 napos utazás Örkénybe, a Micimackó Gyerekházba.

A Biztos Kezdet hálózat keretében létrejött örkényi Micimackó Gyerekház 2011. május óta működik. A gyerekház célja, hogy segítséget nyújtson hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő családoknak, és a lehető legkorábbi életszakaszban biztosítson lehetőséget a gyerekek optimális fejlődésének biztosítására. A Gyerekházunkban dolgozó szakemberek munkáját támogatja pszichológus, fejlesztő pedagógus és mozgásfejlesztő is.

A szakmai napra az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezési lapokat a laszlozs@partnershungary.hu  e-mail címre kérjük visszaküldeni 2014. december 1-ig. A szakmai napra a létszám maximalizált, a jelentkezéseket a lapok beérkezése után egy szakmai bizottság bírálja el a jelentkezési sorrend és a szakmai motiváció alapján.

FELHIVAS, PROGRAM

JELENTKEZESI LAP

A jelentkezés feltétele az egész napos jelenlét és a REYN tagság. A REYN hálózatba való jelentkezés ingyenes, és éves tagdíj sincs. Tagnak jelentkezni a REYN honlapon keresztül lehet: www.reyn.hu

A szakmai napon való részvétel, az utazás (Örkénybe, és a vidéki résztvevőknek Budapestre is) és az ellátás (ebéd) teljesen ingyenes.