Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

Felhívás: szakmai tanulmányút Miánóba REYN tagoknak

Szeretettel meghívjuk a nemzetközi REYN és a Partners Hungary Alapítvány szakmai tanulmányútjára Milánóba 2015. szeptember 14-15 között. Az szakmai tanulmányút célja, hogy a Roma kisgyermekekkel foglalkozó szakembereknek lehetőséget nyújtson a szakmai fejődésre, a Roma Living Library módszertanának elsajáításával.

A szakmai tanulámányútra az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezési lapokat a megadott  e-mail címre kérjük visszaküldeni 2015. augusztus 22-ig. A szakmai tanulmányútra a létszám maximalizált, a jelentkezéseket a lapok beérkezése után egy nemezetközi bizottság bírálja el. További információ az alábbi linken olvasható.

2 Brief Description_REYN Training_Living-Library (1)

3. Application Form_ Training_Living Library

A jelentkezés feltétele az angol nyelv magabiztos tudása, a magyar és a nemzetközi REYN tagság. A REYN hálózatba való jelentkezés ingyenes, és tagdíj sincs. A magyar tegszervezetbe tagnak jelentkezni a REYN honlapon keresztül lehet: https://reyn.hu/tagsag/ A nemzetközi tagszervezetbe pedig a következő linken keresztük: http://www.issa.nl/reyn-member/register 

A szakmai úton való részvétel, az utazás és az ellátás teljesen ingyenes.