Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

REYN Akadémia 2022 / 3

2022. június 08. 14.00-15.30

Szeretettel meghívunk a következő REYN Akadémia előadásra: Czeizel Barbara "Változó gyerekek, változó szakmai környezet: kihívások Covid alatt és után" - 2022. június 08.-án

A korai életszakaszt kitüntetett figyelemmel kell kezelni, tekintettel arra, hogy a gyermek életében ez egy nagyon meghatározó időszak minden fejlődési terület, a gyermek egész személyisége, a kapcsolati tényezők, s különösen a fejlődési rizikók szempontjából. Folyamatos emberi és szakmai kihívásokkal szembesülünk segítő munkánk kapcsán. A kérdés az, hogy vajon az ellátásra szoruló gyermekpopuláció, vagy a mi, azaz a szülők és a szakemberek szemlélete, tudása, igénye változik-e időről-időre? Választ adni tőmondatokban nem lehet. A minket körülvevő világ változása párhuzamosan hat mindkettőre, ez által mindkét kérdésfeltevés igaz lehet. Interaktív beszélgetésben tudjuk átbeszélni a saját tapasztalatainkból levonható szakmai következtetéseinket, teendőinket, kiemelten a Covid hatásainak elemzésével.

AZ ELŐADÁST TARTJA:
Czeizel Barbara gyógypedagógus, a Budapesti Korai Fejlesztő Központ intézményigazgatója

Szeretettel várunk minden érdeklődő óvodai és iskolai pedagógust, iskolapszichológust, fejlesztőpedagógust, védőnőt, óvodai-iskola szociális munkást, tanodás munkatársakat, és mindenkit, aki gyerekekkel foglalkozik.

Az interaktív előadáson való részvétel ingyenes, de REYN tagsághoz kötött. Nem vagy még REYN tag? Jelentkezz itt! https://reyn.hu/tagsag/

Ezt követően pedig (vagy ha már REYN tag vagy), jelentkezz az előadásra az alábbi űrlapon június 3-ig!

A regisztrációval rendelkező REYN tagok egy ZOOM link segítségével tudnak majd az előadásra bekapcsolódni.

Mi az a REYN Akadémia? Az interaktív, online előadássorozattal szeretnénk elősegíteni, hogy a roma / szegény gyerekekkel foglalkozó szakemberek szakmai fejlődését az online térben. Változatos - a tagok által megszavazott - témákban, összesen 10 alkalommal hívunk meg olyan, a szakmájukban elismert előadókat, akik tudásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a roma / szegény gyerekek minőségi oktatást kapjanak.