Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

REYN Akadémia 3. – Koltai Ákossal

Szeretettel meghívunk a következő REYN Akadémia előadásunkra, Koltai Ákos: "Neked mi van a nadrágodban? Segítség a gyerekek egészséges szexuális fejlődésének támogatásában" című előadására.

Normális az, hogy az óvodásaim a vécében látni akarják, mi van a másik nadrágjában? Miért vagyok én mindeközben ennyire rémesen zavarban? Meddig viccesek a nuni-kuki viccek és mikor érdemes arra gondolni, hogy valami trauma van a háttérben? Koltai Ákos, tréner, és coach, két kisfiú édesapja. A sexual grounding szemléletén keresztül segít nekünk felnőtteknek abban, hogy a kisgyermekekben természetesen ébredező szexuális kíváncsiságot a maga ártatlanságában tudjuk kezelni, és a mindennapoban felmerülő, nuni-kuki kérdésekre támogató válaszokat tudjunk adni.

Szeretettel várunk minden érdeklődő óvodai és iskolai pedagógust, iskolapszichológust, fejlesztőpedagógust, védőnőt, óvodai-iskola szociális munkást, tanodás munkatársakat, és mindenkit, aki gyerekekkel foglalkozik.

Az interaktív előadáson való részvétel ingyenes, de REYN tagsághoz kötött.
Nem vagy még REYN tag? Jelentkezz itt! https://reyn.hu/tagsag/

Az előadásra az alábbi linken lehet jelentkezni 2020. november 9-ig: https://forms.gle/T9qwDpA1Tb9RYML38

A regisztrációval rendelkező REYN tagok egy ZOOM link segítségével tudnak majd az előadásra bekapcsolódni.

Mi az a REYN Akadémia? Az interaktív, online előadássorozattal szeretnénk elősegíteni, hogy a roma / szegény gyerekekkel foglalkozó szakemberek szakmai fejlődését az online térben. Változatos - a tagok által megszavazott - témákban, összesen 10 alkalommal hívunk meg olyan, a szakmájukban elismert előadókat, akik tudásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a roma / szegény gyerekek minőségi oktatást kapjanak.

A REYN – Romani Early Years Network – nemzetközi szakmai hálózat, amely olyan szakembereket tömörít, akik közvetlenül roma kisgyerekekkel foglalkoznak, illetve munkájuk fókuszában roma gyerekek állnak. A közvetlen célcsoport a 0-3 év közötti gyerekekkel foglalkozó szakértők, de természetesen a nagyobb gyerekekkel (3-8 év), illetve várandós anyákkal foglalkozó kollégák is beletartoznak a hálózatba. Kiemelten szeretne a REYN arra figyelni, hogy minél több roma tagja legyen a hálózatnak. A REYN végső célja, hogy mind a roma gyerekek, mind a velük foglalkozó szakemberek minőségi szakmai ellátást, képzést kapjanak.

A rendezvény a REYN finanszírozásában valósul meg, amely a Partners Hungary Alapítvány szárnyai alatt működő hálózat.