Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

REYN szakmai nap 2022

Ismét találkozási lehetőséget kínálunk a kora gyermekkorban dolgozó szakembereknek, ezúttal élőben! A különleges, egy kerekasztalt, 4 műhelymunkát és egy REYN Gálát tömörítő esemény célja, hogy a roma kisgyerekekkel dolgozó szakemberek egymástól és a meghívott szakértőktől olyan tapasztalatokat, a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudást szerezzenek, ami segíti a gyerekekkel, a szülőkkel, valamint a kollégákkal való együttműködést és támogató hátteret biztosít számukra.𝐀 𝐤𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐢𝐚 𝐧𝐚𝐩 𝐢𝐝𝐨̋𝐩𝐨𝐧𝐭𝐣𝐚: 𝟐𝟎𝟐𝟐. 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟏𝟖.𝐇𝐞𝐥𝐲𝐬𝐳𝐢́𝐧𝐞: 𝐊𝐨̋𝐥𝐞𝐯𝐞𝐬 𝐯𝐞𝐧𝐝𝐞́𝐠𝐥𝐨̋, 𝐁𝐮𝐝𝐚𝐩𝐞𝐬𝐭, 𝐊𝐚𝐳𝐢𝐧𝐜𝐳𝐲 𝐮. 𝟑𝟕-𝟒𝟏𝐉𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐤𝐞𝐳𝐞́𝐬 𝐡𝐚𝐭𝐚́𝐫𝐢𝐝𝐞𝐣𝐞: 𝟐𝟎𝟐𝟐. 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟏𝟑.

💕

 A részvételi díjat és az ellátást a REYN (Romani Early Years Network) magyarországi hálózata valamint a Partners Hungary Alapítvány állja. A jelentkezés feltétele: REYN tagság, és a kitöltött online jelentkezési lap. A REYN hálózatba való jelentkezés ingyenes, éves tagdíj sincs. Tagnak jelentkezni a magyar REYN hálózatba az alábbi honlapon keresztül lehet: www.reyn.hu.

📣

 A jelentkezéshez az alábbi linken és a weboldalon található online jelentkezési lapot kell legkésőbb 2022. 11.13-ig kitölteni.

🔗

 LINK: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScf2cv.../viewformA határidő után beküldött jelentkezési lapokat sajnos nem áll módunkban elfogadni. A jelentkezéseket a lapok beérkezése után egy szakmai bizottság bírálja el a jelentkezési sorrend és a szakmai motiváció alapján.

👀