Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

Felhívás: 2015. december 8. Gordon – kommunikációs, önismereti tréning.

Szeretettel meghívjuk “Gordon - kommunikációs, önismereti tréning. Készségfejlődés a fejlődő kapcsolatokban” c. szakmai tréningre, 2015. december 8.-án Budapesten. A 10 órás képzés célja, hogy a roma kisgyermekekkel dolgozó szakemberek megismerjék a Gordon módszer alapjait, fejlesszék a nyílt, direkt kommunikációjukat, és a tudatos önkifejezést technikáját. A szakmai tréning további részletei (a képzés célja, módszertana) a mellékelt dokumentumban találhatók.

A képzés minden költségét (ellátás, útiköltség és szállás) a REYN (Romani Early Years Network) magyarországi hálózata és a Partners Hungary Alapítvány állja. A képzés helyszíne Budapest, Kőleves Vendéglő, különterme, 1075 Budapest, Kazinczy utca 41. A képzés elvégzői Oklevelet kapnak.

A felhívás minden olyan REYN tagnak szól, aki munkájában közvetlenül foglalkozik roma kisgyerekkkel (óvódapedagógus, bölcsődei gondozó, védőnő, gyermekorvos, tanító, családgondozó, szociális munkás, stb.). A jelentkezés feltétel a REYN tagság, és a kitöltött jelentkezési lap. A REYN hálózatba való jelentkezés ingyenes és éves tagdíj sincs. Tagnak jelentkezni a magyar REYN hálózatba az alábbi honlapon keresztül lehet: www.reyn.hu.

A csatolt jelentkezési lapot kitöltve legkésőbb november 30-ig e-mailben kell elküldeni László Zsuzsa REYN kordinátornak: laszlozs@partnershungary.hu

A határidő után beküldött jelentkezési lapokat sajnos nem áll módunkban elfogadni. A képzésre a létszám 15 főben maximalizált, a jelentkezéseket a lapok beérkezése után egy szakmai bizottság bírálja el a jelentkezési sorrend és a szakmai motiváció alapján.

Jeletkezesi lap

Trening leiras