Roma Koragyermekkori Hálózat – Romani Early Years Network

Felhívás: szakmai tanulmányút Macedóniába REYN tagoknak

Szeretettel meghívjuk a nemzetközi REYN és a Partners Hungary Alapítvány szakmai tanulmányútjára Macedóniába 2016. január 26-29 között. Az szakmai tanulmányút célja, hogy a Roma kisgyermekekkel foglalkozó szakembereknek lehetőséget nyújtson a szakmai fejődésre, a Roma Living Library módszertanának elsajáításával.

A szakmai tanulámányútra az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezési lapokat onlin kérjük visszaküldeni 2016. január 6-ig. A szakmai tanulmányútra a létszám maximalizált, a jelentkezéseket a lapok beérkezése után egy nemzetközi bizottság bírálja el. További információ angolul az alábbi linken olvasható.

3-Brief-Description

Online jelentkezési lap

A jelentkezés feltétele az angol nyelv magabiztos tudása, a magyar és a nemzetközi REYN tagság. A REYN hálózatba való jelentkezés ingyenes, és tagdíj sincs. A magyar tegszervezetbe tagnak jelentkezni a REYN honlapon keresztül lehet: https://reyn.hu/tagsag/ A nemzetközi tagszervezetbe pedig a következő linken keresztük: http://www.issa.nl/reyn-member/register 

A szakmai úton való részvétel, az utazás és az ellátás teljesen ingyenes.